Webdesign & Grafisch ontwerp

Webdesign

Over mij

Ik ben Quinn en ik maak creatieve websites voor bedrijven. In combinatie denk ik graag met u mee over marketing opties. Hoe presenteert u uw bedrijf op het internet? Heeft u daar al goed over nagedacht? Lees verder ontdek wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Ik ben begonnen met het maken van websites uit interesse. In verloop van tijd is deze interesse uitgegroeid tot iets professioneels. Ik ben websites gaan maken voor kennissen en familie waardoor ik al snel doorhad dat de mogelijkheden eindeloos zijn in de online wereld.Daarnaast ben ik een creatief persoon. Ik kan mijn creativiteit gebruiken bij het maken van verschillende ontwerpen en bij de diverse uitdagingen die logischerwijs naar voren komen bij het bouwen van websites.

Ik heb vrijetijdsmanagement gestudeerd in Breda (BUas). Daardoor heb ik veel kennis opgebouwd over marketing en vrijetijdsbedrijven in het algemeen. De meeste ervaring heb dan ook met het ontwikkelen van websites voorvrijetijdsbedrijven maar wil me daarin zeker niet beperken. Mijn vaardigheden in het maken van websites kan ik inzetten voor alle soorten bedrijven. Het is de creativiteit en de passie voor websites die voor mij de drijfveer zijn achter ieder project

Urban Booth icon simpel

Urban Booth

5.0/5
Ik heb de samenwerking met Quinn als zeer prettig ervaren. Ondanks dat ik erg druk was en weinig tijd had om ideeën in te brengen, was Quinn erg proactief. Alle wensen die ik in het eerste gesprek heb uitgesproken heeft hij gerealiseerd. Ik ben ontzettend blij met de prachtige vormgeving en de gebruiksvriendelijkheid van de website.
Logo zonder tekst

Roliene Steinbach

4.8/5
Quinn is in staat om een visuele vertaling te maken van de uitstraling van je onderneming. Dit doet hij door op een creatieve manier de ondernemer in beeld te brengen en het verhaal van de onderneming weer te geven. Quinn luistert goed naar de ondernemer en maakt de wensen zichtbaar en brengt ze mooi in beeld.