Zullen we de mogelijkheden bespreken?

Je kunt me bereiken via:

Op weekdagen meestal een antwoord dezelfde dag.

Ma – vr bereikbaar: 9:00 – 17:00 uur
Weekend beperkt bereikbaar

Meestal direct een antwoord

of...

Laat hier je gegevens achter

Interesse in mijn alles-in-één pakket of heb je nog vragen? Neem gerust vrijblijvend contact op. Ik beantwoord je vragen zo snel mogelijk.

Naam:
Telefoonnummer:
E-mail:
Huidige website (indien van toepassing):
Waarmee kan ik je verder helpen?

Iedereen kan een website maken maar niet iedereen een nuttige...

Het is tegenwoordig erg makkelijk om een website online te krijgen. Handige tools helpen je bij het maken van een leuk ontwerp, maar toch merk je direct dat er iets niet klopt. Je kunt bepaalde dingen niet vinden, er zijn enorm veel pagina’s of de kleuren en lettertypes zijn net iets te bont.

Heb ik een nuttige website?

Een nuttige website is een website waar je iets aan hebt. Hoe gaat jouw website om met deze 4 onderwerpen? Stuur je link door en ik laat weten of ik iets aan de website zou verbeteren.

Huidige website:
E-mail:

1 - To the point

Website bezoekers (en mensen in het algemeen) hebben geen geduld. Om deze ongeduldige bezoekers te kunnen overtuigen moet je dus erg direct zijn. De zogenoemde ‘’hero’’ sectie (het bovenste gedeelte van een pagina) is dus erg belangrijk.

2 - Waarom?

Waarom… hebben we 20 pagina’s voor onze producten? Waarom moet ik doorklikken naar een andere pagina? Als je geen antwoord kunt geven op zulke vragen is er waarschijnlijk niet lang over nagedacht. Ik denk graag eerst even na over de inhoud van de website.

3 - Call to action

Waar stuur je bezoekers naartoe? Is er een volgende stap aan het einde van de pagina? Je wil natuurlijk dat zoveel mogelijk bezoekers van je website contact opnemen, reserveren of een offerte aanvragen. Het is belangrijk om mensen te stimuleren om de volgende stap te zetten.

4 - Optimaliseren

Werkt je contactformulier goed en ontvang je alle benodigde informatie? Is je website snel genoeg? Kom je naar voren de Google resultaten van meerdere zoekopdrachten? Een mooi ontwerp betekent nog niet altijd dat de website nuttig is voor een bedrijf.

Blijf op de hoogte van wat ik doe!

Interesse in een website, of benieuwd naar meer informatie over mijn alles-in-één pakket? Volg me op sociale media en krijg meer updates.

Meer informatie per e-mail ontvangen?

Schrijf je in voor mijn e-mail lijst en ontvang informatie over het beheren van je online aanwezigheid met Quinn’s Websites.