Een aantal van mijn eerdere projecten

Quinn's Websites Project - Strawberry Sailor Singers

Strawberry Sailor Singers

De Strawberry Sailor Singers is een Shantykoor uit Zundert. Op hun website kun je meer te weten komen over de bemanning, hun repertoire en aanstaande optredens.
Quinn's Websites Project - Fools Dedication

Fools Dedication

Een website voor een geweldige band uit Roosendaal, Fools Dedication. De website bestaat uit één pagina met een aantal pop-ups voor meer informatie en heeft een unie...
Quinn's Websites Project - Werkbladen Wereld

Werkbladen Wereld

Ben je op zoek naar een mooi werkblad voor je nieuwe keuken? Op werkbladenwereld.nl kun je direct een offerte aanvragen. Kies een materiaal, geef je wensen door en p...
Quinn's Websites Project - Gasterij de Heimolen

Gasterij de Heimolen

Direct naast de Heimolen in Rucphen bevindt zich een gezellige en sfeervolle gasterij. Hier ben je welkom voor een lunch, een diner, een borrel of kies uit een van d...

Breda Loco’s

Stichting Breda Loco's staat volledig in het teken van NAC Breda. Op de website van de Breda Loco's kun je informatie vinden over de stichting, acties en busreizen.

RHM Loopbaancoaching

De website van RHM Loopbaancoaching moet een eerste introductie zijn voor Roliene. Haar coaching helpt je met het zetten van de volgende stap in jouw loopbaan.

Urban Booth

Urban Booth verhuurt digitale photobooths. De website richt zich op zowel particuliere als zakelijke klanten. Bezoekers van de website kunnen informatie vinden over ...
Quinn's Websites Projecten - Shellys Salon

Shelly’s Salon

Bij Shelly's Salon in Rucphen kun je terecht voor je nagels en voor je haar. Zowel dames als heren komen bij Shelly voor de behandelingen. Op haar website kan men in...

Wat mijn klanten over mij zeggen

Neem het niet van mij aan, maar van mijn klanten. Quinn’s Websites is dé oplossing voor de online aanwezigheid van jouw bedrijf of project!

Urban Booth

”Ik heb de samenwerking met Quinn als zeer prettig ervaren. Ondanks dat ik erg druk was en weinig tijd had om ideeën in te brengen, was Quinn erg proactief. Alle wensen die ik in het eerste gesprek heb uitgesproken heeft hij gerealiseerd. Ik ben ontzettend blij met de prachtige vormgeving en de gebruiksvriendelijkheid van de website.”

Roliene Steinbach

”Quinn is in staat om een visuele vertaling te maken van de uitstraling van je onderneming. Dit doet hij door op een creatieve manier de ondernemer in beeld te brengen en het verhaal van de onderneming weer te geven. Quinn luistert goed naar de ondernemer en maakt de wensen zichtbaar en brengt ze mooi in beeld.”

Ook zo'n mooie website?

Blijf op de hoogte van wat ik doe!

Interesse in een website, of benieuwd naar meer informatie over mijn alles-in-één pakket? Volg me op sociale media en krijg meer updates.

Meer informatie per e-mail ontvangen?

Schrijf je in voor mijn e-mail lijst en ontvang informatie over het beheren van je online aanwezigheid met Quinn’s Websites.