Werkbladen Wereld

Ben je op zoek naar een mooi werkblad voor je nieuwe keuken? Op werkbladenwereld.nl kun je direct een offerte aanvragen. Kies een materiaal, geef je wensen door en plaats je offerte aanvraag.

Een kleurrijke huisstijl

Het logo van Werkbladen Wereld heeft een icoon dat lijkt op een verstelbare draaiknop. Dit geeft aan dat het mogelijk is om je eigen werkblad compleet op maat te laten maken. De kleuren maken een mooie overgang die telkens bij de hero sectie als achtergrond wordt gebruikt. De lettertypes zijn simpel en modern waardoor de pagina’s overzichtelijk blijven.

Klanten informeren

Het is belangrijk om de bezoekers van de website te informeren over de mogelijkheden. Er is daarom veel informatie te vinden over het assortiment, de diensten en de keuzes die de klant heeft. Wanneer klanten een vraag hebben kunnen zij direct via de Whatsapp knop een vraag sturen naar de beheerders van Werkbladen Wereld.

Handig beheerderssysteem

De beheerders van Werkbladen Wereld kunnen zelf inloggen op de website om offerte aanvragen in te zien en om bepaalde informatie op de website aan te passen. Ze kunnen zelf het assortiment aanpassen, veel gestelde vragen toevoegen en de contactinformatie wijzigen.

Ook zo'n mooie website?

Blijf op de hoogte van wat ik doe!

Interesse in een website, of benieuwd naar meer informatie over mijn alles-in-één pakket? Volg me op sociale media en krijg meer updates.

Meer informatie per e-mail ontvangen?

Schrijf je in voor mijn e-mail lijst en ontvang informatie over het beheren van je online aanwezigheid met Quinn’s Websites.