Nieuwe website?
Alles wat je nodig hebt

Dit is hoe het werkt

Mijn alles-in-één pakket is simpelweg de beste oplossing voor je nieuwe website. Ik heb besloten om mijn alles-in-een pakket te gebruiken voor al mijn klanten zodat ik nooit meer het halve werk van een andere beheerder of webdesigner op hoef te lossen. Alles is goed geregeld bij mij. Het pakket bestaat uit twee onderdelen: Het maken van de website en het beheren.

Maken van de website

Voor het ontwerpen en bouwen van de website betaal je eenmalige kosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de grootte van het project. Een website van 30 pagina’s en diverse systemen om inhoud toe te voegen kost mij meer tijd en inzet dan een simpele informatieve website met 3 pagina’s. Dat klinkt logisch toch?

Aarzel niet om contact op te nemen over de kosten van je nieuwe website. Geef je wensen aan mij door en ik zal geheel vrijblijvend een inschatting maken voor de eenmalige kosten van de website.

Beheren

Je nieuwe website is helemaal gereed voor gebruik. Vanaf nu zal ik ervoor zorgen dat de website goed blijft functioneren. Ik beheer de webhosting, domeinnaam, e-mail accounts etc.

Ik controleer dagelijks of de website nog naar behoren functioneert. Ik voer software updates uit wanneer deze beschikbaar zijn, zorg ervoor dat je website beveiligd blijft, controleer of je nog goed presteert in Google en veel meer. Natuurlijk kun je ook altijd contact met mij opnemen voor aanpassingen aan de website. Ik zal de aanpassingen zo snel mogelijk doorvoeren.

Maandelijks ontvang je van mij een update over de prestaties van jouw website. We kunnen aanpassingen maken aan de website gebaseerd op deze resultaten.

Kortom, je website is bij mij in zeer goede handen!

Uitbreidingen

Mijn alles-in-één pakket is perfect voor bijna alle websites. Het kan natuurlijk zijn dat je extra wensen hebt of dat je simpelweg verder wil uitbreiden. Misschien wil je toch proberen om meer bezoekers naar je website te trekken, of wil je meer e-mail accounts omdat je team snel groet. Dat is altijd mogelijk met mijn uitbreidingen.

Ik bied momenteel uitbreidingen voor mijn e-mail service, SEO en grafisch ontwerp. Neem contact op voor meer informatie over deze uitbreidingen.

Website maken

V.a.

€799,-

Eenmalig

Beheren

V.a.

€50,-

Per maand

Uitbreidingen

Op aanvraag

Het maken van je nieuwe website

Een stijlvol ontwerp

Maak een professionele en stijlvolle indruk met een ontwerp van Quinn’s Websites. Ik blijf graag op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van webdesign. Je kunt een passend, responsive ontwerp van mij verwachten.

Ik kan een ontwerp baseren op een bestaande huisstijl of compleet vanaf nul beginnen met het ontwerpen van een nieuwe huisstijl en website. De gehele website zal aansluiten op deze huisstijl. Bekijk mijn werk om voorbeelden te zien van websites die ik eerder heb ontworpen.

Zelf aanpassen

Zijn we tevreden met het ontwerp? Dan kan ik aan de slag met het bouwen van de website. Ik maak al mijn websites in WordPress. WordPress is het meest gebruikte CMS (content management system) ter wereld. Ik heb veel ervaring met het gebruiken van WordPress, ik maakte er mijn eerste website mee toen ik 15 was.

Ondertussen zijn er veel meer mogelijkheden met dit systeem. Vele ‘’webdesigners’’ gebruiken standaard thema’s of sjablonen om een website te maken met WordPress. Ik maak al mijn websites helemaal zelf. Omdat WordPress zo makkelijk is om te gebruiken kan ik een handig systeem maken waardoor jij ook zelf aanpassingen kunt maken aan de inhoud van de website.

Tijdens het bouwen van de website optimaliseer ik de pagina’s zoveel mogelijk op het gebied van snelheid en SEO. Je pagina’s zullen snel laden en je bent altijd te vinden via Google.

Het beheren van je nieuwe website

Snelle en veilige opslag online

Een website van Quinn betekent hosting van Quinn. Ik verzorg webhosting van hoge kwaliteit voor mijn klanten. Mijn cloud hosting zorgt ervoor dat je website altijd snel te bereiken is en dat er genoeg ruimte vrij is voor de laatste back-ups.

Op aanvraag is het ook mogelijk om een eigen login te krijgen voor de webhosting van jouw website. Je kunt dan zelf inloggen op mijn webhosting platform en de hosting instellingen van jouw website beheren. Ook kun je dan zelf e-mail accounts toevoegen. Heb je daar geen verstand van? Dan vind ik het prima om dit voor jou te beheren.

De locatie van je website

Heb je al een domeinnaam of wil je een nieuwe domeinnaam laten registreren? Geen probleem, ik kan je domeinnaam registreren of overnemen met een verhuiscode. Het bouwen van de website doe ik meestal op een tijdelijke domeinnaam zodat bezoekers geen halve website te zien krijgen als ze naar jouw domeinnaam gaan. Wanneer de website helemaal af is kan ik de website koppelen aan de echte domeinnaam. Dan is de website dus gelanceerd!

In Nederland gebruiken we vooral de .nl extensie voor een domeinnaam maar natuurlijk is het ook mogelijk om andere extensies te gebruiken zoals: .com, .net, .nu of .pro. Alles is mogelijk.

Mijn geweldige e-mail service

Om professioneel te communiceren wil je een e-mail adres dat eindigt op @jouwdomeinnaam.nl. Bij mijn alles-in-een pakket zijn 10 IMAP e-mail accounts inbegrepen. Een IMAP account synchroniseert automatisch je mails op verschillende apparaten. Heb je een e-mail gelezen op je laptop, dan staat hij ook gemarkeerd als gelezen op je telefoon. Dat is natuurlijk erg handig!

Je kunt makkelijk inloggen op je e-mail accounts. Ik maak de e-mail accounts aan (of maak ze zelf aan via mijn webhosting platform) en log in met de gegevens die je van mij krijgt. Je kunt je favoriete e-mail software blijven gebruiken zoals Outlook of Apple Mail. Ook kun je altijd en overal inloggen op je e-mail account in een internetbrowser.

Wil je graag meer dan 10 e-mail accounts aanmaken? Dat kan, maar aangezien je dan aanzienlijk meer opslag gebruikt vraag ik wel een extra bedrag per maand voor meer dan 10 accounts. Het is bij mij ook mogelijk om gebruik te maken van Google Workspace voor jouw bedrijf. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Je website is in goede handen

Er zijn een aantal maatregelen die ik neem om je website goed te beveiligen.

SSL certificaat

Iedere website ontvangt bij mij automatisch een SSL certificaat. Dit certificaat zorgt ervoor dat je internetbrowser jouw website als veilig beschouwt. Je krijgt dan een (groen) slotje te zien naast je domeinnaam. Dit is een must have voor iedere website en is daarom ook standaard inbegrepen bij mijn alles-in-één pakket.

Praktische maatregelen

WordPress maakt een standaard pagina aan om in te loggen in het beheerdersdashboard. Omdat deze pagina bij iedere WordPress website op dezelfde locatie te vinden is kunnen hackers of bots jouw website makkelijker proberen te betreden. Dat willen we natuurlijk niet! Daarom beveilig ik de website door deze inlog pagina te verbergen. Daarnaast neem ik nog meer handige maatregelen die het hackers erg moeilijk maakt om toegang tot jouw website te krijgen.

Back-ups

Met jouw website in mijn beheer worden er dagelijks twee back-ups gemaakt. Ook voordat er updates aan de website worden uitgevoerd maak ik eerst een back-up. Zo zijn we er altijd zeker van dat er nooit iets verloren kan gaan. Een goede voorbereiding is het halve werk!

Uptime

Met mijn snelle en betrouwbare hosting is jouw website altijd online! Mocht er iets gebeuren waardoor jouw website niet meer te bereiken is, krijg ik direct een melding. Mijn uptime monitor staat altijd aan. Ik kan dan direct op zoek gaan naar het probleem en jouw website weer online krijgen.

Presteer beter in Google zoekresultaten

Zo’n mooie website wil je natuurlijk aan iedereen laten zien. Daarom optimaliseer ik standaard alle pagina’s van je website voor de Google zoekmachine. Dat betekent dat Google jouw pagina’s eerder zal vertonen in zoekresultaten. Natuurlijk zijn de resultaten erg afhankelijk van van de zoekopdracht zelf. De vraag is dus: op welke zoekopdrachten wil je goed presteren? Ik zal kijken naar de meest populaire zoekopdrachten en de prestaties van concurrenten om het beste resultaat neer te zetten.

Niemand kan garanderen dat je altijd resultaat nummer 1 bent op Google. Er zijn voldoende mogelijkheden om je kansen te optimaliseren. Dat is wat een goede SEO aanpak voor jou kan betekenen.

Nog meer bezoekers naar je website trekken? Kies voor extra landingspagina’s. Ik maak eenmalig of maandelijks een afgesproken aantal landingspagina’s op jouw website die goed presteren op specifieke zoekopdrachten.

Landingspagina’s zijn eigenlijk gewoon extra pagina’s op jouw website die gemaakt zijn om goed te presteren in Google voor een aantal hele specifieke zoekopdrachten. Voor een extra bedrag ga ik direct aan de slag met het ontwikkelen van deze pagina’s. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Makkelijk zelf inhoud aanpassen

Met een alles-in-een pakket kun je altijd contact met mij opnemen voor eventuele veranderingen aan jouw website. In sommige gevallen snap ik dat je de veranderingen liever zelf doet. Bijvoorbeeld het plaatsen van nieuwsberichten, blog posts of het aanpassen van je openingstijden kun je altijd zelf aanpassen.

Ik maak een makkelijk systeem waarmee je deze aanpassingen in no-time kunt maken. Je kunt zelf inloggen op de website. Via een handig dashboard kun je de inhoud van verschillende pagina’s veranderen of nieuwe inhoud toevoegen. Maak je geen zorgen, je kunt geen fouten maken!

Blijf op de hoogte van de prestaties

Hoeveel bezoekers had je website de afgelopen maand? Is mijn website nog up-to-date? Zijn er nog steeds back-ups gemaakt? Je ontvangt van mij een maandelijks overzicht met de prestaties van jouw website. Wellicht kunnen we aanpassingen maken gebaseerd op deze prestaties.

Alle vormgeving in dezelfde stijl

Wil je een afbeelding laten opmaken in je eigen huisstijl om te gebruiken op sociale media? Of heb je een advertentie nodig voor in de krant? Ik kan grafische ontwerpen maken in jouw huisstijl. Met het alles-in-één pakket ontvang je een aantal handige templates die je zelf kunt aanpassen. Natuurlijk kan ik ook afbeeldingen op maat voor je maken. Het eerste uur dat ik per maand besteed aan deze grafische ontwerpen is inbegrepen bij het pakket. In een uur kan ik gelukkig veel doen. Een poster, advertentie of Instagram post heb ik zo gemaakt.

Heb je een grafisch ontwerp nodig waar ik meer dan één uur aan zal werken (denk aan menukaarten of een volledige tijdschrift in jouw huisstijl) dan vraag ik een vast bedrag per uur. Neem contact op over de mogelijkheden.

Het voordeel van Quinn's Websites

Mijn aanpak maakt het verschil. Met mijn alles-in-één pakket ben je gegarandeerd van een mooie, compleet verzorgde website die perfect aansluit op de wensen van jouw bedrijf of project.

Voordelen

Quinn's Websites

Andere webdesigners

Een stijlvol, responsive ontwerp
Alles-in-één oplossing
Snelle en betrouwbare webhosting
IMAP mail service
Mogelijk met Google Workspace