Gasterij de Heimolen

Direct naast de Heimolen in Rucphen bevindt zich een gezellige en sfeervolle gasterij. Hier ben je welkom voor een lunch, een diner, een borrel of kies uit een van de vele arrangementen.

Een warme uitstraling

Het is belangrijk dat de website van Gasterij de Heimolen dezelfde warme uitstraling heeft die gasten ervaren in de gasterij. De foto’s zorgen voor een mooie achtergrond en geven direct een sfeerimpressie. De sierletters in combinatie met de blokletters die worden gebruikt in de koppen zorgen voor een interessante manier van de aandacht trekken.

Reserveringsysteem

De eigenaren van Gasterij de Heimolen kunnen zelf inloggen op de website om reserveringen in te zien. Gasten kunnen op iedere pagina snel reserveren via de knop rechts onderin. Gasten kunnen kiezen uit een reservering voor lunch, diner, borrel of een van de vele arrangementen. Voor speciale evenementen kan men via de agenda reserveren.

Grafische ontwerpen

Voor Gasterij de Heimolen heb ik al vele grafische ontwerpen gemaakt. Menukaarten, afbeeldingen voor sociale media, posters en meer! Dit past allemaal bij dezelfde warme stijl van de website.

Ook zo'n mooie website?

Blijf op de hoogte van wat ik doe!

Interesse in een website, of benieuwd naar meer informatie over mijn alles-in-één pakket? Volg me op sociale media en krijg meer updates.

Meer informatie per e-mail ontvangen?

Schrijf je in voor mijn e-mail lijst en ontvang informatie over het beheren van je online aanwezigheid met Quinn’s Websites.