Fools Dedication

Een website voor een geweldige band uit Roosendaal, Fools Dedication. De website bestaat uit één pagina met een aantal pop-ups voor meer informatie en heeft een unieke stijl.

Kort maar krachtig

In sommige gevallen is het niet nodig om informatie te verspreiden over meerdere pagina’s. Voor de website van Fools Dedication heb ik een stijlvolle ”one-pager” gemaakt die direct alle benodigde informatie laat zien. Je krijgt een eerste indruk van de bandleden, je ziet de komende optredens, je kunt muziek beluisteren en uiteindelijk kun je contact opnemen.

Pop-ups met meer info

Wil je meer te weten komen over het laatste nummer van Fools Dedication? Klik dan op de grote knop met de pijl naast de kop ”Music”. Je krijgt een pop-up met een overzicht van alle nummers, inclusief een link om het nummer te beluisteren. Hier deelt de band ook de songteksten van hun eigen nummers. Leuk om te zien toch?

Zelf aanpassen

De band kan zelf inloggen op de website om zelf muziek, videos of afbeeldingen toe te voegen. Ook kunnen ze de teksten en links zelf wijzigen. Zo kunnen fans van Fools Dedication altijd op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes!

Ook zo'n mooie website?

Blijf op de hoogte van wat ik doe!

Interesse in een website, of benieuwd naar meer informatie over mijn alles-in-één pakket? Volg me op sociale media en krijg meer updates.

Meer informatie per e-mail ontvangen?

Schrijf je in voor mijn e-mail lijst en ontvang informatie over het beheren van je online aanwezigheid met Quinn’s Websites.