Strawberry Sailor Singers

De Strawberry Sailor Singers is een Shantykoor uit Zundert. Op hun website kun je meer te weten komen over de bemanning, hun repertoire en aanstaande optredens.

Donkerblauw met rode accenten

De pagina’s hebben een simpele indeling zodat de website overzichtelijk blijft. De foto’s geven een eerste indruk van het koor en hun optredens. Via het menu kunnen bezoekers makkelijk navigeren naar de verschillende pagina’s. Op de home pagina krijg je direct een overzicht van de aanstaande optredens die gepland staan. Onderaan elke pagina vind je een call-to-action waarbij bezoekers de keuze krijgen om contact op te nemen.

Beheer

Het bestuur van de Strawberry Sailor Singers kan eventuele veranderingen direct aan mij doorgeven en ik zorg ervoor dat het zo snel mogelijk online staat. Onderdelen die regelmatig kunnen veranderen zijn de bemanningsleden, het repertoire en de foto’s en videos die op de website staan.

Ook zo'n mooie website?

Blijf op de hoogte van wat ik doe!

Interesse in een website, of benieuwd naar meer informatie over mijn alles-in-één pakket? Volg me op sociale media en krijg meer updates.

Meer informatie per e-mail ontvangen?

Schrijf je in voor mijn e-mail lijst en ontvang informatie over het beheren van je online aanwezigheid met Quinn’s Websites.