RHM Loopbaancoaching

De website van RHM Loopbaancoaching moet een eerste introductie zijn voor Roliene. Haar coaching helpt je met het zetten van de volgende stap in jouw loopbaan.

Foto’s als onderdeel van de stijl

De foto’s die gebruikt zijn op de website zorgen voor een meer persoonlijk gevoel. Het bijzondere aan deze website is het gebruik van de ”tooltips”. De iconen die geplaatst zijn op de cirkels in de afbeeldingen. Deze dienen (naast het popup menu) als navigatie op de website.

Functionaliteiten

Het was belangrijk dat er een blog en podcast mogelijkheid was op de website. Roliene kan zelf inloggen op een beheerdersdashboard en deze blog posts en podcast afleveringen toevoegen. Deze worden automatisch op verschillende pagina’s weergegeven.

Lijn van de loopbaan

In de pagina’s is regelmatig een lijn te zien. Deze lijn symboliseert de loopbaan. Vaak zijn er onderdelen van de website op deze lijn geplaatst om aan te geven wat Roliene voor de bezoeker van de website kan betekenen. Om toch een warmer gevoel aan het wit met blauwe thema te geven heb ik gekozen voor enkele oranje tinten in de achtergrond en de afbeeldingen.

Ook zo'n mooie website?

Blijf op de hoogte van wat ik doe!

Interesse in een website, of benieuwd naar meer informatie over mijn alles-in-één pakket? Volg me op sociale media en krijg meer updates.

Meer informatie per e-mail ontvangen?

Schrijf je in voor mijn e-mail lijst en ontvang informatie over het beheren van je online aanwezigheid met Quinn’s Websites.