Shelly’s Salon

Bij Shelly’s Salon in Rucphen kun je terecht voor je nagels en voor je haar. Zowel dames als heren komen bij Shelly voor de behandelingen. Op haar website kan men informatie vinden over haar behandelingen en de salon.

Donkerblauw met roze accenten

De website van Shelly’s Salon heeft een donkerblauwe achtergrond met roze accenten. Deze kleuren zijn gekozen om de uitstraling te geven van een Salon voor iedereen. Natuurlijk verzorgt Shelly veel nagels en kapsels voor dames, maar ook heren zijn welkom voor een knipbeurt. Het is daarom belangrijk dat de vormgeving van de website aansluit bij deze doelgroep. Niet té vrouwelijk, en niet té mannelijk. Een stijlvolle middenweg.

Deze stijl is ook gebruikt in diverse grafische ontwerpen zoals stempelkaartjes, advertenties of posts op haar Facebook pagina.

Koppeling met afspraak systeem

Shelly’s Salon maakt gebruik van een extern afspraak systeem dat gekoppeld is aan haar website. Zo kunnen mensen direct via de website een afspraak maken voor de gewenste behandeling.

Ook zo'n mooie website?

Blijf op de hoogte van wat ik doe!

Interesse in een website, of benieuwd naar meer informatie over mijn alles-in-één pakket? Volg me op sociale media en krijg meer updates.

Meer informatie per e-mail ontvangen?

Schrijf je in voor mijn e-mail lijst en ontvang informatie over het beheren van je online aanwezigheid met Quinn’s Websites.