Wapen van Nassau

Webdesign & grafisch ontwerp

Wapen van Nassau in Rucphen is een restaurant met aanliggend terras en feestzaal. Het ontwerp van de website richt zich voornamelijk op gebruiksvriendelijkheid. Op de home pagina kan de gast direct navigeren naar de belangrijkste informatie. Het bekijken van de menukaart, reserveren, informatie vinden over de zaal en openstaande vacatures bekijken kan binnen één klik.

Het ontwerp is simpel en modern. De goudgele en paarse kleuren geven de lichte pagina een warme en uitnodigende uitstraling die past bij de sfeer in het restaurant. Een uitlijning van het gebouw is te zien in de achtergrond van sommige onderdelen op de website. Veel knoppen op deze website zijn met opzet groot gemaakt en hebben een afbeelding als achtergrond. Zo krijgt de gast direct een indruk van het interieur, het gebouw en natuurlijk het lekkere eten. Voor meer foto’s kan de gast terecht op de pagina: ”Sfeerimpressie”. Hier worden diverse foto’s van het restaurant, grand café, zaal en terras weergegeven. Diverse foto’s van de gerechten worden regelmatig op social media accounts van ”het Wapen” geplaatst en zijn ook terug te vinden op de website.

Bij het maken van een reservering kan de gast kiezen om een reservering te plaatsen voor een lunch, diner of borrel. De beschikbare datum en tijd passen zich direct aan bij het maken van deze keuze. Gasten krijgen automatisch een bevestigingsmail gestuurd wanneer de reservering is geaccepteerd. ”Het Wapen” kan zelf dagen en tijdstippen blokkeren in het reserveringsysteem wanneer nodig.

Webdesign & Grafisch ontwerp

Webdesign