Wapen van Nassau

Wapen van Nassau in Rucphen is een restaurant met aanliggend terras en feestzaal. Het ontwerp van de website richt zich voornamelijk op gebruiksvriendelijkheid. Op de home pagina kan de gast direct navigeren naar de belangrijkste informatie. Het bekijken van de menukaart, reserveren, informatie vinden over de zaal en openstaande vacatures bekijken kan binnen één klik.

Sfeervolle eerste indruk

Het ontwerp is simpel en modern. De goudgele en paarse kleuren geven de lichte pagina een warme en uitnodigende uitstraling die past bij de sfeer in het restaurant. Een uitlijning van het gebouw is te zien in de achtergrond van sommige onderdelen op de website. Veel knoppen op deze website zijn met opzet groot gemaakt en hebben een afbeelding als achtergrond. Zo krijgt de gast direct een indruk van het interieur, het gebouw en natuurlijk het lekkere eten. Voor meer foto’s kan de gast terecht op de pagina: ”Sfeerimpressie”. Hier worden diverse foto’s van het restaurant, grand café, zaal en terras weergegeven. Diverse foto’s van de gerechten worden regelmatig op social media accounts van ”het Wapen” geplaatst en zijn ook terug te vinden op de website.

Handig reserveringsysteem

Bij het maken van een reservering kan de gast kiezen om een reservering te plaatsen voor een lunch, diner of borrel. De beschikbare datum en tijd passen zich direct aan bij het maken van deze keuze. Gasten krijgen automatisch een bevestigingsmail gestuurd wanneer de reservering is geaccepteerd. ”Het Wapen” kan zelf dagen en tijdstippen blokkeren in het reserveringsysteem wanneer nodig.

Maandelijkse aanpassingen

Iedere maand heeft het Wapen van Nassau een nieuw maandmenu en een brouwerij van de maand. Op elke eerste vrijdag van de maand is het speciaalbieravond waar je ook de bieren van deze brouwerij kunt proeven. Om deze informatie te delen met de gasten zorg ik ervoor dat de website altijd up-to-date is. Vaste gasten van het Wapen willen natuurlijk weten wat er deze maand op het menu staat.

Ook zo'n mooie website?

Blijf op de hoogte van wat ik doe!

Interesse in een website, of benieuwd naar meer informatie over mijn alles-in-één pakket? Volg me op sociale media en krijg meer updates.

Meer informatie per e-mail ontvangen?

Schrijf je in voor mijn e-mail lijst en ontvang informatie over het beheren van je online aanwezigheid met Quinn’s Websites.